Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Un repartidor de Just Eat circula en bici per la Ronda Litoral

Imprudència total d’un repartidor de menjar a domicili de Just Eat. Circulava pel voral de la Ronda Litoral del bicicleta i entrava dins d’un dels túnels, com es pot veure en el vídeo difòs pel perfil de twitter @socialdrive.

Es tracta d’una circulació totalment prohibida, que a més de posar en risc la vida comporta sacions que van entre els 100 i els 500 euros, el mateix import que en el cas de patinets. De fet, no és la primera vegada que un rider circula per aquestes vies ràpides, com també s’han vist patinets elèctrics. De fet, el gener del 2021 un noi circulava amb patinet elèctric per la Ronda Litoral quan va ser aturat i denunciat per la Gùardia Urbana.

Els repartidors de menjar ràpid sovint treballen sota una pressió d’entrega ràpida que els empeny a cometre infraccions com aquesta per arribar a temps i poder fer més viatges. Unes condicions laborals que han estat notícia a finals del 2021 quan, després de molt de temps, Just Eat i els sindicats van signar un acord per garantir un salari de 15.200 euros bruts anuals, al quan també s’hi acolliran els treballadors que arribin a l’empresa per empreses de treball temporal.

Aquesta multinacional utilitza un model híbrid de repartidors, amb alguns contractats directament per la companyia des del 20202 i la resta depenen de terceres empreses subcontractades o dels restaurants per als que reparteixen.

Nou comentari

Comparteix