Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Enxampen un home provant de robar un cotxe patrulla a Sants
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home que va ser enxampat mentre provava de robar un cotxe patrulla a Barcelona. Els fets van tenir lloc la matinada de dijous a divendres al barri de Sants, al districte de Sants-Montjuïc de la capital catalana, quan un grup d’agents va comprovar com l’individu es colava en el seu vehicle i intentava marxar del lloc amb el cotxe policial.

Tal com es pot veure en unes imatges compartides a través de les xarxes socials per la plataforma SocialDrive, l’home s’acosta al cotxe patrulla -que tenia una de les portes davanteres obertes– caminant tranquil·lament i aprofita un moment en el qual els agents estan despistats per entrar al vehicle i tancar la porta. En veure l’escena, dos agents corren cap al cotxe i, després d’uns instants de forceig amb l’individu, aconsegueixen obrir la porta del conductor i reduir l’home.

En la intervenció policial per provar de detenir l’home van acabar participant prop d’una desena d’agents de la policia catalana. Segons ha avançat Betevé i confirmen fonts policials recollides per l’ACN, l’implicat va acabar sent arrestat i està acusat d’un delicte de desobediència i resistència a l’autoritat.

Persecució de pel·lícula a l’Eixample

Per altra banda, la Guàrdia Urbana de Barcelona va protagonitzar la matinada de dimecres una persecució de pel·lícula pels carrers del districte de l’Eixample per provar d’atrapar un lladre. Els fets van tenir lloc poc després de les tres de la matinada, quan els agents van acudir a un establiment d’aquesta zona de la capital catalana i van enxampar un individu in fraganti mentre s’emportava la caixa registradora.

L’avís el va donar un ciutadà cap a un quart de quatre de la matinada. En arribar al lloc indicat pel testimoni, els agents del cos policial van topar-se amb un home a l’interior d’aquest comerç de l’Eixample que duia un casc negre de motorista al cap i a les mans la caixa registradora de l’establiment. L’avís el va donar un ciutadà cap a un quart de quatre de la matinada. En arribar al lloc indicat pel testimoni, els agents del cos policial van topar-se amb un home a l’interior d’aquest comerç de l’Eixample que duia un casc negre de motorista al cap i a les mans la caixa registradora de l’establiment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa