Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO| La policia dissol una botellada a la Bonanova durant la nit de Nadal
  • CA

Nit de Nadal tranquil·la pels cossos policials de Barcelona, que no han hagut de realitzar grans intervencions. Una de les més destacades, això sí, ha passat al carrer de Mandri, al barri de la Bonanova, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, on prop d’un centenar de persones celebraven la festa en un ambient lúdic i distès. Segons han confirmat fonts municipals al TOT Barcelona, la Guàrdia Urbana van plantar-se cap a les 20:30h del vespre per dissoldre la botellada. Els agents desplaçats fins al carrer de la zona alta de Barcelona van anar arrossegant la multitud fins que aquesta es va acabar dissolent.

Un espai de trobada per alguns joves de Sarrià

Es repeteixen unes imatges que ja es van fer populars l’any passat, quan la policia va haver de fer una intervenció similar. En aquell moment, també un conjunt de joves ocupaven la calçada del carrer i impedien el pas dels cotxes. La situació, en aquell moment, encara era més greu si tenim en compte que encara era vigent el toc de queda dictat per la pandèmia de la Covid-19.

Amb la multitud ja dissolta, els serveis de neteja de Barcelona s’han passat per retirar el rastre que ha deixat la festa, amb algunes ampolles i gots a terra. Llevat d’això, no ha transcendit, fins al moment, cap incidència greu relacionada amb aquest desplegament.

Nadal complicat a les carreteres barcelonines

La normalitat dels carrers durant la nit contrasta amb els diversos accidents que van col·lapsar les principals artèries de la ciutat. El Servei Català de Trànsit informava al migdia d’un accident a la C-32 a Sant Boi de Llobregat en sentit sud cap a Barcelona, cosa que va obligar a tallar un carril pels volts de la una del migdia i va provocar una gran congestió.

A més, a la B-23 va haver-hi lentitud i aturades entre Sant Feliu de Llobregat i la Diagonal en direcció a Barcelona. I també se li ha d’afegir que un altre accident que va causar aglomeracions a la C-31 a Badalona, en sentit sud cap a Barcelona on també va ser necessari tallar un carril.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa