Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Un home es tanca en un bar del Born i es despulla davant dels clients
  • CA

Escena surrealista en un establiment del barri del Born de Barcelona. Un home va tancar-se divendres a l’interior d’un restaurant d’aquesta zona de la capital catalana i va començar a despullar-se davant dels clients i del personal que es trobava en aquells moments treballant al local.

Els fets van tenir lloc pocs minuts abans de les onze de la nit d’aquest divendres al restaurant La Taverna de Coure del Born. Segons ha explicat a través d’una publicació a les xarxes socials la parella d’una de les treballadores de l’establiment, un home va entrar en un moment donat al local i es va tancar dins amb els clients i els empleats que es trobaven en aquell moment a l’interior.

Un cop dins, l’individu hauria començat a despullar-se i a fer moviments “molt estranys”, una actitud que va portar els presents a pensar que potser havia consumit alguna substància estupefaent. Després de trucar als serveis d’emergències alertant de la situació i, un cop ja havien transcorregut més de deu minuts sense que la policia fes acte de presència al local, els responsables de l’establiment van optar per fer sortir els treballadors de l’establiment per una altra sortida.

En un vídeo enregistrat per un dels empleats del local i compartit a través de les xarxes socials es pot veure com l’home es troba a l’interior de l’establiment sense samarreta i realitzant moviments peculiars mentre de fons es pot sentir com algú truca als serveis d’emergències alertant de la situació.

Preocupació per la inseguretat i els robatoris

La inseguretat continua sent el problema més greu que els barcelonins veuen a la ciutat, segons l’Enquesta de Serveis Municipals 2022, presentada recentment. La inseguretat és el principal problema dels veïns des del 2019 i, aquesta vegada, el 19% l’ha destacada com a qüestió més greu, la xifra més alta en l’última dècada. L’any passat la inseguretat havia baixat uns punts (14% dels enquestats la van destacar com a qüestió principal a resoldre)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa