Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Un apunyalament a plena llum del dia deixa un home ferit crític
  • CA

Un home ha resultat ferit de gravetat després de ser apunyalat a plena llum del dia al districte barceloní de Ciutat Vella. Els fets han tingut lloc en concret a la plaça dels Àngels, a escassos metres de la porta principal del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), quan la víctima i el seu agressor han començat una discussió que ha acabat en baralla.

L’escalada de tensió entre els participants de la discussió ha estat tal que, en un moment donat, un dels homes s’ha tret de la butxaca una espècie de matxet i ha acabat apunyalant l’altre individu diverses vegades al lateral i a l’esquena. Tota aquesta violenta seqüència ha estat capturada en vídeo per un vianant i ha acabat fent-se viral a través de les xarxes socials.

Malgrat que la víctima aconsegueix marxar en un primer moment del seu agressor pel seu propi peu i aparentment sense gaires complicacions, l’home acaba deixant-se caure en adonar-se de les ferides provocades per les punyalades. De fet, l’individu va haver de ser finalment traslladat d’urgència a un centre hospitalari de la capital catalana en estat crític.

Segons informa Betevé, agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van aconseguir detenir l’autor de l’apunyalament una estona després quan aquest es trobava al carrer Aragó. Els Mossos d’Esquadra investiguen ara els fets per provar d’esclarir les causes concretes de la baralla que va acabar provocant el greu apunyalament. L’arrestat està retingut com a presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi.

Dos projectils impacten contra un bus de turistes

Cal recordar que els Mossos d’Esquadra també estan investigant l’estrany atac que va patir aquest divendres un bus de turistes buit que estava estacionat al carrer Consell de Cent a l’altura del carrer de Padilla. El vehicle va rebre l’impacte de dos projectils de naturalesa desconeguda que van acabar trencant els vidres del bus. Fonts de la policia catalana confirmen, però, que no hi va haver ferits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa