Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Ferit per apunyalament un home en una baralla al Carmel
  • CA

Un home va resultar ferit per apunyalament la setmana passada en una baralla a plena llum del dia al barri barceloní del Carmel. Segons ha avançat Metrópoli Abierta i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, els fets van tenir lloc el passat 9 de desembre a la plaça de Pastrana d’aquest barri de la capital catalana, quan dos homes van començar a discutir-se a l’estació de metro de la línia L5 pròxima a l’espai.

La discussió va anar pujant de to i, un cop els dos implicats ja estaven a l’exterior, van començar una baralla a cops. En un moment donat, un dels dos participants va treure un ganivet i li va propinar una punyalada al seu contrincant, ferint-lo. La víctima de l’apunyalament, però, va continuar propinant-li cops a l’altre individu fins a deixar-lo a terra estabornit. Després es va separar del seu adversari i va comprovar com tenia tot el tors tacat de sang per la ferida que li havia provocat l’altre implicat amb l’arma blanca.

Tota aquesta seqüència va ser gravada en vídeo per un testimoni que es trobava en aquell moment a la plaça de Pastrana i posteriorment ha estat compartida per la plataforma Social Drive a través de les xarxes socials.

Detingut i a presó

Fonts municipals consultades pel TOT Barcelona han confirmat que l’home que va ferir l’altre amb una arma blanca va poder ser detingut per efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i que, després de passar a disposició judicial, el magistrat en va decretar la seva entrada a presó provisional. Pel que fa a la víctima de l’apunyalament, les mateixes veus apunten que es troba fora de perill.

Creix un 70% la confiscació d’armes blanques

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha confiscat aquest 2022 un 70% més d’objectes contundents o armes blanques que fa tres anys. Així ho va confirmar el passat mes de novembre el cap del cos policial barceloní, l’Intendent Major Pedro Velázquez, que assegura que des del passat mes de gener s’han comissat prop de 1.720 objectes d’aquest tipus a la capital catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa