Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Un client agredeix un taxista i li trenca els vidres amb el cinturó
  • CA

Un taxista hauria patit una violenta agressió per part d’un home aquest diumenge al matí al districte de Sant Martí de Barcelona. Els fets haurien tingut lloc en concret al barri de Camp de l’Arpa del Clot, quan un ciutadà s’hauria abraonat sobre el conductor del taxi, agredint-lo i perseguint-lo amb el cinturó a la mà amenaçant.

Segons la versió de la víctima recollida per Betevé, l’agressor va actuar així després que el taxista es negués a pujar-lo al seu vehicle perquè hi havia altres companys en la mateixa cruïlla esperant des de feia més estona. La violenta resposta del client hauria acabat amb el taxista rebent un cop de puny a la cara i fugint de l’home mentre aquest provava de tornar-lo a agredir.

En unes imatges captades per un altre taxista i compartides a través de les xarxes socials pel grup Élite Taxi Barcelona es pot veure com el client dona un cop de puny al conductor en una de les voreres i com aquest intenta tornar-s’hi aguantant-li la posició al seu agressor. Tots dos desapareixen un moment del pla i tornen a aparèixer amb l’home dirigint-se cap al taxi enfundat amb el cinturó.

Després de trencar els dos vidres laterals del costat dret del vehicle, les imatges mostren com l’home intenta tornar a agredir al taxista amb el cinturó, però aquest aconsegueix fugir envaint la carretera. En comprovar que el conductor ja estava fora del seu abast, el client torna al taxi per trencar-li el vidre del darrere i acaba abandonant el lloc caminant tranquil·lament.

El taxi no pot circular

Amb els desperfectes causats en el vehicle per la violenta agressió del client, el taxista no podrà tornar a circular per la capital catalana fins que substitueixi els vidres trencats per uns de nous. Per ara no han transcendit més detalls sobre el cas ni sobre l’estat de salut del conductor agredit. Tampoc sobre la seva possible intenció de denunciar els fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa