Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Un aparatós accident acaba amb un VTC bolcat al nus de la Trinitat

Un espectacular accident de trànsit ha acabat amb un VTC bolcat al mig de la carretera C-58, molt a prop del nus de la Trinitat de Barcelona. Els fets haurien tingut lloc poc després de les quatre de la tarda d’aquest dilluns, quan per causes que encara s’estan investigant s’ha produït una col·lusió en la qual s’hi han vist implicats fins a tres vehicles diferents.

Segons la informació facilitada pel Servei Català de Trànsit (SCT), aquest sinistre està provocant a hores d’ara cues de fins a sis quilòmetres a la C-58 de Ripollet en direcció a Barcelona i també a la C-33, de la Llagosta també cap a la capital catalana. Com a conseqüència de l’aparatosa col·lisió, els efectius policials i d’emergències han hagut de tallar diversos carrils al trànsit i durant un temps només ha funcionat una de les vies que connecten amb el nus de la Trinitat.

Pel que fa a les persones afectades per aquest accident, fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) recollides per Betevé apunten que una de les persones que s’ha vist implicada en el sinistre ha resultat ferida menys lleu i ha hagut de ser traslladada a l’Hospital de la Vall d’Hebron de la capital catalana.

Seguirà ampliació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa