Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Espectacular accident entre una ambulància i un tramvia

L’avinguda Diagonal de Barcelona ha estat aquest dissabte a primera hora de la tarda l’escenari d’un espectacular accident on s’hi han vist implicats un tramvia i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els fets han tingut lloc molt a prop de la plaça de les Glòries Catalanes quan per causes que encara s’estan investigant el transport i el vehicle sanitari han xocat pràcticament frontalment.

Malgrat l’espectacularitat de l’accident, que ha fet que molts curiosos s’apropessin i compartissin imatges a través de les xarxes socials, els efectius d’emergències que s’han desplaçat fins al lloc dels fets han atès in situ set persones, entre les quals el conductor del tramvia i les dues persones que anaven en l’ambulància afectada, tal com recull Betevé. A causa del xoc, el tramvia ha quedat força afectat per la part davantera i, per la seva banda, l’ambulància ha patit desperfectes en la part frontal i la lateral del vehicle.

Fins al lloc on s’ha produït aquest accident aquest dissabte també s’hi han desplaçat diverses dotacions de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Bombers de Barcelona per ajudar en les tasques de control del trànsit i en la retirada segura dels dos vehicles encastats. De fet, el cos d’emergències barceloní ha compartit a través de les xarxes socials diverses imatges sobre l’accident i sobre l’estat en el qual han quedat tant l’ambulància com el tramvia afectats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa