Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una veïna ucraïnesa denuncia que una botiga de Barcelona l’ha estafat
  • CA

Una ucraïnesa resident a Barcelona ha interposat una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra perquè va pagar 71.000 euros per comprar 100 armilles antibales en una botiga de Barcelona i només n’ha rebut 25. Segons ha explicat la dona a l’ACN, tampoc no obté cap resposta de l’establiment d’on són les 75 armilles que resten. Resulta que la dona va decidir iniciar una campanya solidària recaptant diners per comprar armilles per enviar a Ucraïna. Fent cerques per internet va acabar anant a parar a una botiga de Barcelona, on va fer el pagament íntegre dels 71.000 euros que havia aconseguit recaptar.

La Yana havia de rebre tot el material el 21 de març, segons consta en la denúncia que ha presentant en una comissaria dels Mossos d’Esquadra. Però a més de rebre només un 25% de la comanda, va haver de viatjar a Madrid a recollir el material, si bé en cap moment la botiga li havia especificat que no li farien arribar a Barcelona. La botiga, segons el relat de la Yana, no li vol tornar els diners de les 75 armilles que queden pendents, i tampoc no li dona cap data d’entrega del material.

La dona explica que només ha obtingut 25 armilles, que va haver d’anar a buscar ella mateixa a Madrid, i afirma que la botiga ni li vol tornar els diners ni li diu quan rebrà la resta. Segons relata, va demanar pagar només la meitat de la comanda per avançat però assegura que la dona li va demanar el pagament de tot l’import. Després de no rebre cap trucada en dies, va reclamar el material i li van dir que estava a la duana a Madrid. Diu que va tenir molts problemes per obtenir un contacte però que finalment es va desplaçar ella mateixa a la capital espanyola, on la van portar a un traster a recollir 25 armilles.

Un cop a Barcelona ha continuat reclamant les 75 armilles restants però assegura que només ha obtingut excuses per part de la botiga, motiu pel qual ha decidit interposar una denúncia als Mossos d’Esquadra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa