Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una associació cannàbica a Ciutat Vella, punt de tràfic de drogues
  • CA

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat un punt de tràfic de drogues a Ciutat Vella ubicat en una associació cannàbica situada al carrer Mare de Déu del Pilar, a Sant Pere i Santa Caterina. Els agents han practicat una detenció i en el registre han trobat 3 quilos de marihuana, 3 quilos de haixix, aliments diversos amb THC, 11.000 euros en efectiu i balances de precisió per pesar la droga.

En un apunt a les xarxes socials, el regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, ha explicat que aquest local “generava molts problemes amb els veïns i les veïnes”, i que es resta a l’espera de “properes decisions judicials”.

A principis de febrer, Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana irrompien en un habitatge del carrer Sant Ramon, al districte de Ciutat Vella, on desmantellaven un altre punt de venda i consum de droga. Es van detenir dues persones durant l’operatiu per posar fi a l’activitat delictiva que es practicava en el domicili. A més, es van intervenir substàncies estupefaents i diners en efectiu. El fenomen dels narcopisos al Raval ha arribat a acumular desenes de punts de venda i consum de droga en habitatges buits, sovint propietat d’entitats financeres i, tot i haver-se moderat pels cops policials, encara no es dona per resolt el problema.

I fa tot just quinze dies, un home resultava ferit en caure del balcó quan fugia dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, just en el moment en què es desmantellava un suposat narcopís al número 6 del carrer d’en Santcliment, al barri del Raval. El domicili funcionava, segons fonts policials, com a punt de venda i de consum de drogues. En el moment de l’actuació policial, els agents van trobar una desena de persones consumint a l’interior de l’habitatge.

Ara bé, el problema dels narcopisos no es limita al Raval, veïns del barri del Poble-sec també avisen que proliferen aquest tipus de locals. Els Mosos tenen constància que al carrer d’Anníbal hi ha un local ocupat i afirmen que reforçaran el patrullatge a la zona per seguretat. De fet, la policia ja va desallotjar locals dels carrers Piquer, Blesa i Elkano, on es duia a terme tràfic de drogues.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa