Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sense rastre del jove barceloní mort quan vigilava una plantació
  • CA

L’assassinat d’un jove barceloní de 20 anys quan vigilava una plantació de marihuana a les Borges Blanques l’octubre del 2021 continua envoltat en un vel de misteri. El jutge ha enviat a presó preventiva un home de 44 anys com a presumpte autor de l’homicidi, malgrat que els Mossos d’Esquadra encara no han aconseguit trobar el cos de la víctima.

Segons ha avançat el diari Segre, el jutge va decidir empresonar el passat mes de juny un veí de Lleida d’uns 44 anys per la seva implicació en el crim del jove barceloní. Aquesta decisió es va prendre després que la Unitat Territorial d’Investigació (UTI) de Ponent de la policia catalana aconseguís recavar prou indicis per apuntar que el detingut seria l’autor material de l’assassinat.

El suposat assassí és A. B. M. i va ser detingut que va ser detingut pels Mossos d’Esquadra el passat mes de juny, més de mig any després dels fets. Després de passar a disposició judicial, el jutge en va ordenar presó preventiva. L’home està des de llavors al Centre Penitenciari de Ponent i la causa està oberta per assassinat.

Una denúncia per assassinat sense cadàver

El cas es remunta al mes d’octubre del 2021, quan tres homes van denunciar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Lleida haver-se trobat mort el vigilant d’una plantació de marihuana amagada en una casa de les Borges Blanques. Després de desplaçar-hi efectius policials, però, no s’hi va localitzar cap cadàver.

La policia va estar buscant el cos al voltant de la finca, situada a les proximitats del cementiri de la capital de les Garrigues i fins i tot va fer servir drons per la recerca. També hi van participar efectius de la unitat subaquàtica que van buscar en diversos punts del canal d’Urgell així com la unitat canina amb diversos gossos rastrejadors, també sense èxit.

Segons recull l’ACN, els tres homes que van denunciar el suposat assassinat van quedar inicialment detinguts com a responsables de la plantació de marihuana i després van quedar en llibertat amb càrrecs. El cas està sota secret de sumari i els Mossos investiguen ara la relació del detingut amb la víctima i els responsables de la plantació que van denunciar els fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa