Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Roben el mòbil a un policia mentre era a un festival de música
  • CA

Roben a un policia. Els fets han passat aquest dilluns a la tarda, mentre un guàrdia civil gaudia com a assistent al festival de música Brunch -In the City-, una festa de música electrònica en directe que se celebrava al Parc del Fòrum des de les 13 hores fins a les 22 hores. L’agent anava acompanyat d’un guàrdia urbà de Barcelona, que va trucar a altres agents del cos policial municipal que estaven de servei, en adonar-se que havien patit un robatori. Policies de la Urbana es van personar fins al lloc dels fets, a la Rambla Prim, 2-4, al barri del Poblenou, i van poder arrestar als infractors. El balanç de la jornada: quatre detinguts per haver comès un delicte de furt; havien sostret fins a 14 telèfons mòbils, un d’ells el del guàrdia urbà.

Un dels delinqüents portava una faixa on amagava els dispositius, informen fonts de l’Ajuntament al TOT Barcelona. La protuberància on amagava els dispositius furtats va alertar als agents que es trobaven fora de servei. Efectivament, allà hi eren els mòbils que havia anat robant al llarg del festival, on aquest cop actuaven artistes com Boris Brejcha, Ann Clue, Deniz Bul i Moritz Hofbauer.

La Guàrdia Urbana de Barcelona s’ha fet ressò del cas a través de les xarxes socials. “Ahir dos agents fora de servei […] van detenir quatre persones que van robar 14 mòbils al Festival Brunch al Fòrum”, han resumit. “Ells mateixos [el guàrdia civil i el guàrdia urbà] havien patit el furt d’un telèfon mòbil i van poder localitzar els autors a l’interior del recinte”, han explicat.

Fonts de la policia de Barcelona expliquen que aquesta és “una pràctica habitual” sempre que hi ha aglomeracions. Els quatre detinguts ja han passat a disposició judicial, però es desconeixen les conseqüències que ha decretat el jutge per la comissió d’aquest delicte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa