Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Roben material valorat en 5.000€ als comerciants de Creu Coberta
  • CA

L‘Associació de Comerciants Creu Coberta han denunciat a les seves xarxes socials que han patit un robatori aquesta matinada al seu Meeting Point. Aquest és un espai situat al carrer de la Diputació que els comerciants obren a la resta de veïns per tal fer diferents activitats. Aquesta matinada, segons relaten al tuit, uns lladres han rebentat els contenidors i han col·locat una tela negra per no ser identificats. A partir d’aquí, els lladres s’han endut bobines electròniques, altaveus, material electrònic, una taula de mescles i micròfons, entre altres materials.

Segons apunta Betevé, el valor de les pèrdues podria ascendir als 5.000€. Els comerciants, a més, asseguren que mai els havia passat i que senten una “indefensió total a tocar de la plaça d’Espanya”. El president de l’Associació, Lluís Llana, ha explicat al mitjà citat que només tenen una assegurança civil, ja que les assegurances no cobreixen els danys que passen al carrer.

Batallà política a les xarxes a partir de la denúncia

Aquest incident ha encès els polítics, que han començat una batalla de retrets a les xarxes socials. El regidor de Junts a l’Ajuntament, Jordi Martí, ha mostrat la seva “més enèrgica denúncia i el nostre suport i solidaritat. Després dels episodis de vandalisme que vau patir per La Mercè això és inadmissible”.

Aquestes paraules que no han agradat gens al PSC. El compte dels socialistes a Ciutat Vella ha criticat que el regidor junter aprofiti “qualsevol oportunitat per tirar benzina al foc” i li ha retret els problemes a Can Vies quan hi governava Xavier Tiras. Jordi Martí li ha contestat que el PSC porta “8 anys tapant okupes”. I Neus Munté, líder del partit al consistori, ha lamentat al PSC un “comentari tan sobrer” abans de demanar-los que “facin bé la feina”.

Altres usuaris s’han dedicat a lamentar les pèrdues i a repartir ànims als comerciants afectats que, tal com ha explicat el seu president, han perdut gran part del patrimoni que hi tenien dins el contenidor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa