Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Robaven begudes alcohòliques en comerços de l’Eixample
  • CA

La Guàrdia Urbana ha aconseguit recuperar “una gran quantitat” de begudes alcohòliques precintades a l’Eixample. Després de rebre l’avís d’una responsable d’una botiga que havia vist quatre persones voltant per la zona comercial, la policia local va investigar i va acabar recuperant el material robat.

Els robatoris en comerços són habituals. De fet, els robatoris amb violència són una de les principals xacres que la legislació no permet resoldre del tot. Aquesta setmana, tres homes detinguts a Barcelona han ingressat a la presó per delictes reiterats de robatori amb violència. La multireincidència és un dels factors que més enfronta policia i justícia, perquè habitualment els furts i robatoris comporten penes baixes i els delinqüents que aprofiten aquesta escletxa legal poden acumular nombroses detencions sense arribar a quedar mai privats de llibertat.

Els Mossos d’Esquadra van precisar que entre els 3 sumaven fins a 90 antecedents policials. Un d’ells va ser arrestat per robar un rellotge de luxe, el que normalment implica una estrebada que eleva el delicte a robatori amb violència. El segon i el tercer individus haurien estirat del coll d’una dona un collaret d’or, el que va deixar lesions lleus a la víctima i també fa passar la sostracció de furt a robatori amb violència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa