Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Li roben la motxilla a Sebastian Vettel i en segueix el rastre per GPS
  • CA

El pilot Sebastian Vettel, estrella de la Fórmula 1 internacional, ha patit un robatori aquest dilluns a la porta de l’hotel on s’allotjava a Barcelona. L’alemany era amb la seva família en un cotxe Aston Martin, la seva escuderia de competició, quan en un descuit dos lladres li han pres una motxilla que tenia dins del vehicle. Aquest cap de setmana ha participat al Gran Premi del cicuit de Montmeló i ha allargat l’estada a Catalunya amb la seva dona i els fills.

Segons ha avançat El Periódico, Vettel havia baixat un moment de l’automòbil de luxe i els pispes han aprofitat l’oportunitat per agafar-li la bossa, on hi tenia documentació personal i uns auriculars Airpod. Aquest objecte ha desencadenat una reacció insòlita del pilot, que ha perseguit la motxilla fins al Raval gràcies al servei de geolocalització GPS d’aquest producte de la marca Apple. Els fets han passat al Passeig de Gràcia, a l’alçada del Palau Robert, segons l’agència ACN.

Ha agafat un patinet elèctric i ha seguit el rastre dels auriculars amb el seu telèfon mòbil, de la mateixa marca, que li anava mostrant la posició de l’objecte sostret. Alhora, ha alertat del robatori als Mossos d’Esquadra, que l’han interceptat durant la persecució per demanar-li que formalitzés una denúncia a comissaria. L’alemany, de 34 anys, anava a la seva i no volia desistir de la recerca personal de la motxilla.

La seva persecució, però, no ha tingut gaire èxit. Ha atrapat els auriculars en la seva última ubicació estàtica, que ha resultat ser una botiga de Ciutat Vella. Segons El Periódico, els auriculars eren dins d’un gerro de flors. Presumptament els lladres els haurien amagat en aquest objecte en adonar-se que tenien GPS i emetien un rastre incriminatori.

Un cop registrada la denúncia, la investigació policial se centrarà en la recerca de la documentació perduda i la bossa. Aparentment el botí que han aconseguit els oportunistes furtadors és d’escàs valor, però el pilot insisteix en trobar les seves possessions. Els Mossos d’Esquadra no confirmen ni desmenteixen de forma oficial que la coneguda estrella de la Fórmula 1 sigui el protagonista d’aquests fets, per la confidencialitat de les dades dels denunciants.

Oportunisme polític amb el furt a Vettel

La notorietat de la víctima ha animat Ciutadans a usar el cas com a munició política. “Ningú es lliura de la inseguretat a Barcelona”, ha defensat Ciutadans en una piulada. “Barcelona és una ciutat sense llei, Colau i PSC no poden seguir mirant cap a una altra banda”, han etzibat els taronges, que voldrien que s’apliqués el seu pla de seguretat per perseguir molt més els robatoris.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a maig 23, 2022 | 17:39
    Ricard maig 23, 2022 | 17:39
    Barcelona, paradís de lladres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa