Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El surrealista robatori d’un patinet deixa un detingut i tres agents ferits
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts a Barcelona un home per fugar-se després de robar un patinet i agredir els tres policies que el volien atrapar. Aquest robatori, però, no va ser un cas normal, ja que es dona la circumstància que el vehicle de mobilitat personal va ser sostret a un agent de paisà que es trobava patrullant pels carrers del districte de Ciutat Vella de la capital catalana.

Segons precisa Betevé, els fets van tenir lloc cap a les set de la tarda a l’avinguda de la Catedral, al barri barceloní del Gòtic, quan un agent de paisà de la policia catalana va entrar en un local comercial de la zona per fer unes comprovacions i va deixar a la porta el patinet. En aquest precís moment, un home va aprofitar el descuit del policia per endur-se el vehicle.

Malgrat la ràpida reacció de l’agent, que va sortir corrents darrere del lladre, l’implicat va aconseguir fugar-se en un primer moment. Tanmateix, gràcies a l’ajuda de dos agents més del cos dels Mossos d’Esquadra, l’home va poder ser interceptat i els policies van procedir a detenir-lo. En el moment de l’arrest, el lladre es va resistir i va agredir els tres policies, provocant-los lesions lleus.

Falsa amenaça a l’Hotel Hilton

Per altra banda, aquest dijous de matinada s’ha produït un altre cas força surrealista quan un home ha amenaçat de fer saltar pels aires l’Hotel Hilton de Barcelona, situat al districte de Les Corts. L’individu hauria trucat des de l’habitació 131 dient que tenia dues bombes en una motxilla. Davant d’aquest anunci, diverses unitats especials dels Mossos d’Esquadra s’han mobilitzat ràpidament i han pogut comprovar que l’home es trobava sol a l’habitació i que no hi havia res a l’interior de les bosses esmentades ni cap rastre d’explosius o d’altres elements sospitosos que poguessin fer pensar que tingués intencions reals de fer volar l’establiment hoteler.

L’implicat ha estat traslladat a un centre hospitalari on confirmaran si té algun tipus de malaltia mental -de fet, en tenia antecedents- i, en conseqüència, si ha de ser sotmès a alguna mena de tractament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa