Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rescaten onze cries d’ànec d’una claveguera
  • CA

Els Bombers de Barcelona han rescatat aquest diumenge 11 aneguets que havien quedat atrapats en una claveguera del carrer de la Ciutat d’Asunción, al disctricte Sant Andreu, després de rebre un avís cap a les 9.30 del matí. Fruit del rescat, els animals han pogut tornar amb la seva mare en una zona vegetal, tal i com han explicat els Bombers en una piulada a les xarxes socials.

Els Bombers de Barcelona fan de forma habitual rescats d’animals. Per exemple, van salvar un gos que havia quedat atrapat en una malla metàl·lica a la muntanya de Montjuïc. Van tallar la reixa i van alliberar l’animal. Aquell gos -que no duia el xip- va ser adoptat per una veïna que va presenciar el rescat. També hi ha hagut altres rescats d’ànecs, com el que van fer els Bombers amb nou ànecs que havien quedat atrapats a l’embornal d’una claveguera del carrer de Pujalt, al barri de Vallbona. Després de desplaçar-se fins a la zona, amb un recollidor van treure els animals i els van ajudar a reunir-se amb la seva mare.

També la Guàrdia Urbana ha de fer intervencions d’aqueest tipus, com va passar amb una ànega amb les seves cinc cries al punt quilomètric 6,5 de la carretera de Vallvidrera, a les Planes. La policia municipal va acabar acompanyant els animals fins al pantà de Vallvidrera per tal que no es posessin en perill.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa