Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desmantellats dos nous punts de venda de droga a Ciutat Vella
  • CA

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van col·laborar aquest dijous en el desmantellament de dos nous punts de venda de droga al districte de Ciutat Vella. Així ho confirmava ahir a través d’una publicació a les xarxes socials el regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, on recordava que ja s’han realitzat gairebé 60 intervencions d’aquest tipus en aquest districte barceloní durant el 2022.

Segons la informació facilitada per la policia catalana, un dels dos punts de venda de substàncies estupefaents desmantellat estava ubicat en els baixos del número 5 del carrer dels Corders, al barri de Santa Caterina. L’operació conjunta dels dos cossos policial va culminar amb la detenció d’una persona com a presumpte responsable del negoci fraudulent.

Càmeres de seguretat

En la intervenció també es van comissar diverses quantitats de substàncies estupefaents, dues bàscules i diferents estris de precisió per manipular la droga. Es dona la circumstància que aquests baixos comptaven amb el seu propi sistema de videovigilància a través de càmeres de seguretat, de manera que es tractava d’un punt de venda de droga força equipat on els responsables havien pres mesures per evitar ser detectats.

La persona arrestada en aquesta operació ja ha passat a disposició judicial i està acusat d’un delicte de tràfic de substàncies estupefaents i d’un altre contra la salut pública.

Un “salt d’escala” per acabar amb el tràfic de drogues

“Aquest vespre, dues intervencions policials han desarticulat dues punts de venda de drogues, a Ciutat Vella. Són gairebé 60 intervencions el 2022. No aturem la pressió, però cal un salt d’escala dels Mossos d’Esquadra per intervenir més amunt, en la xarxa d’entrada i distribució de les drogues”, assenyalava el regidor del districte de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, a través d’una publicació a les xarxes socials, reclamant a la policia catalana una intervenció més a fons que eviti l’establiment d’aquests punts de venda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa