Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Presó per un atracador de benzineres que amenaçava empleats i robava motos
  • CA

Un home ha ingressat a presó per una autèntica marató d’atracaments a benzineres: 8 robatoris en menys de 10 dies. El lladre havia usat la violència en diferents estacions de servei, amenaçant els treballadors amb una arma blanca per endur-se la recaptació de l’establiment. A més, usava motocicletes robades per desplaçar-se als llocs dels fets.

Agents dels Mossos d’Esquadra de Badalona i de Sant Martí (Barcelona) el van detenir el 10 de juny a Sant Adrià de Besòs i, després de passar a disposició judicial, ha ingressat a presó. Té 43 anys i se l’acusa de robatori amb violència i intimidació i furt de dues motocicletes, que s’han pogut recuperar.

Els 8 atracaments van tenir lloc entre el 31 de maig i el 7 de juny. La meitat, quatre, van ser robatoris en establiments de Sant Adrià. A Badalona en va assaltar un i al districte de Sant Martí, tres. El total de benzineres atracades, però, són 7 perquè n’hi ha una que va rebre dues visites de l’home amb pocs dies de diferència.

Atracaments amb arma blanca

“El modus operandi que emprava el detingut sempre era el mateix: l’assaltant arribava a la benzinera en motocicleta i sense treure’s el casc, intimidava els empleats verbalment o ja fos amb una arma blanca o objecte punxant, i després els requeria que li donessin diners en metàl·lic de la caixa enregistradora que s’emportava en una bandolera que portava penjada”, indiquen els Mossos d’Esquadra en un comunicat. Després d’aconseguir el botí, fugia amb la mateixa motocicleta, que era robada.

Moto robada a Sant Adrià i dos escorcolls

L’element que va portar a la detenció va ser la localització d’una de les motos robades en un carrer de Sant Adrià. Les indagacions dels investigadors de Badalona i Sant Martí van permetre identificar al lladre i el domicili on dormia. Aquell mateix dia la policia catalana va entrar al pis localitzat i també al domicili familiar, on se’l van trobar i arrestar. Els dos habitatges són a Sant Adrià. S’hi van trobar estris, roba i un casc de moto que coincideixen amb els que portava l’atracador.

El mateix dia de la detenció els agents van realitzar dues entrades i perquisicions, una al seu domicili i l’altra al domicili familiar on se’l va detenir, tots dos ubicats a Sant Adrià del Besòs. En l’escorcoll es va localitzar estris, roba i un casc de moto coincidents amb els que duia el presumpte autor els dies dels fets perpetrats, el que ha resultat determinant per a la decisió del jutge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa