Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un porter de discoteca mossega l’orella d’un client a l’Eixample
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un porter de discoteca per agredir un client la matinada de diumenge a un local de l’Eixample, segons ha avançat ElCaso i han confirmat al TOT Barcelona fonts de la policia catalana. Els Mossos van rebre un avís per una agressió a la porta de la discoteca la Fira, al carrer Provença 171, al barri de l’Antiga Esquerra de l’Eixample. Segons el diari, el porter hauria mossegat l’orella a un client, tot i que la policia no donat detalls de les ferides del jove.

Els fets van tenir lloc cap a les 5.50 de diumenge, quan durant una discussió a la porta del local el vigilant de seguretat va agredir un jove, que hauria patit una ferida de gravetat a l’orella. Els Mossos van detenir el porter, un home de 35 anys i nacionalitat espanyola, que està acusat d’un delicte de lesions. La víctima va ser traslladada a un centre hospitalari i està fora de perill.

Un lladre escalador

Aquest dilluns també s’ha sabut que els Mossos d’Esquadra han detingut un algerià de 24 anys que es dedicava a robar pisos i residències de gent gran a Barcelona, Sant Cugat i Rubí. Segons ha explicat la policia catalana, el jove tenia una gran habilitat per escalar les façanes dels edificis i després de sostreure tots els objectes de valor que podia fugia sense ser vist, en algunes ocasions fins i tot despenjant-se per la finestra amb llençols lligats.

Els investigadors li seguien la pista des de feia mesos i l’han pogut relacionar amb almenys 19 robatoris. Els agents van tenir coneixement d’un primer robatori el passat 7 de juliol, quan una residència d’Horta-Guinardó va denunciar un robatori a les seves instal·lacions. Poc després van rebre denúncies per tres robatoris similars i van començar a investigar més fets delictius amb un modus operandi similar.

La investigació a dos districtes de Barcelona es va poder vincular amb una altra que duien a terme agents de Rubí, on investigaven set robatoris entre els mesos d’agost i octubre. Finalment, el lladre va ser enxampat a Ciutat Vella i després de passar a disposició judicial va ser enviat a presó de manera preventiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa