Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La policia desmantella una associació cannàbica a Nou Barris
  • CA

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat un punt de venda il·legal de drogues a Nou Barris. Segons han informat els Mossos al TOT Barcelona, es tractaria d’una associació cannàbica situada al carrer d’Eduard Tubau. Per motius sanitaris, els agents han tancat el local perquè, a la pràctica, era un local de venda de drogues il·legal. Hi ha dos homes detinguts i els policies han confiscat cabdells de marihuana, haixix, resina d’haixix i cigarretes, també de marihuana. La Urbana alhora s’ha fet amb diferents equips informàtics, estris que els traficants feien servir per manipular els productes i diners en efectiu.

Un ‘supermercat familiar’ de drogues, a judici

Justament aquesta setmana ha començat un judici a Barcelona per un fets similars. Un parell de joves estan acusats de muntar un petit negoci familiar relacionat amb les drogues. Segons el ministeri fiscal, els detinguts tenien una mena de supermercat, amb servei a domicili inclòs, que utilitzava un argot propi, amb una mare que portava la comptabilitat amb mà de ferro, on tothom tenia un rol i fins i tot, van desenvolupar un extraordinari departament de queixes de clients insatisfets.

Aquest dimarts ha començat el judici a la secció 21 de l’Audiència de Barcelona. Se’ls demana a tots els investigats un total de 4 anys i mig de presó per tràfic de drogues. A més, a una de les encausades se li imputa dos anys més per un delicte de tinença il·lícita d’armes.

El judici arriba després d’una extensa investigació dels Mossos, que han estat darrera d’aquest negoci durant gairebé un any. Els primers a iniciar l’investigació van ser els agents del districte de Sant Martí el febrer de 2018, després de sospitar d’uns moviments en un domicili particular. Més tard, els Mossos han escoltat els telèfons dels ara acusats. De fet, aquestes converses han servit als analistes policials per vertebrar quin sistema comercial i de fabricació havien dissenyat els ara processats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa