Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Perillosa persecució per la vorera de dos lladres en una moto robada
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir aquest dimecres un home després de protagonitzar una perillosa fuga per la vorera en una moto robada al districte de Sant Martí. En concret, els fets van tenir lloc al barri de Sant Martí de Provençals després que una patrulla de la comissaria del cos policial barceloní al districte provés d’aturar el conductor del vehicle de dues rodes per conducció temerària.

Segons la informació facilitada pel cos policial a través d’una publicació a les xarxes socials, l’incident es va produir dimecres al migdia, quan els agents de la Guàrdia Urbana van comprovar com un motorista circulava amb un acompanyant de manera temerària per un dels carrers del barri de Sant Martí de Provençals de la capital catalana. Els efectius van provar d’aturar-lo, però, en detectar la presència policial, els implicats prémer l’accelerador per fugir, envaint la vorera i circulant-hi, posant en risc els vianants que en aquell moment es trobaven per la zona.

La fuga es va allargar diversos minuts, durant els quals els infractors van circular per diversos carrers contra direcció, posant en perill no només la seva integritat, sinó la dels altres usuaris que circulaven per aquestes vies. Segons detalla Betevé, en un moment donat, els implicats van decidir abandonar el vehicle i continuar la fugida a peu.

Un detingut i un fugitiu sense localitzar

Els efectius del cos policial barceloní van aconseguir localitzar el conductor de la motocicleta -que després es va comprovar que era robada- mentre aquest provava d’amagar-se sota un vehicle i el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària amb una moto robada i sense haver obtingut mai el permís de conduir. Pel que fa a l’altra ocupant del vehicle, els agents de la Guàrdia Urbana no el van poder localitzar i encara treballant per poder identificar-lo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa