Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO  | Operació policial a Ciutat Vella contra el tràfic de drogues
  • CA

Nova operació policial a Barcelona per desarticular grups dedicats al tràfic de drogues. En aquesta ocasió els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana s’han coordinat per detenir tres persones a Ciutat Vella després d’haver fet tres entrades en domicilis. Fruit de l’operació s’han pogut intervenir substàncies estupefaents, diners en efectiu i també estris. De moment no ha transcendit més informació sobre l’operació.

Tot just el 3 de febrer es produïa una altra operació policial a la ciutat contra el tràfic de drogues. Els efectius policials detenien sis persones i després de registrar tres habitatges. A més, els agents van requisar diverses quantitats de substàncies estupaents localitzades, en aquest cas, amb la col·laboració de la Guàrdia Civil.

I a principis d’any els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana desmantellaven un grup criminal dedicat a la plantació de marihuana en pisos ocupats del barri del Polvorí, al districte de Sants-Montjuïc. 18 persones van ser arrestades i acusades de delictes d’associació il·lícita, tràfic de substàncies estupefaents, defraudació de fluid elèctric i ocupació d’immobles.

Les operacions policials conjuntes sobre tràfic de drogues són habituals a la ciutat, fruit d’investigacions que duren mesos. Per exemple, a finals d’any la Guàrdia Civil va detenir un líder mundial del narcotràfic en una operació als barris del Poble-sec i Sant Antoni. Es tracta d’un dels narcotraficants que més droga mouen a nivell mundial. La instrucció del cas la porta un jutjat de Cadis, i és que el narcotraficant subministrava haixix al clan dels Castañas, un dels líders del narcotràfic al Camp de Gibraltar.

Operacions importants com per exemple, el desmantellament d‘un clan familiar a finals del 2021 que es dedicava al conreu i al tràfic de marihuana i que controlava bona part del tràfic de drogues del districte de Sants-Montjuïc des del barri de la Marina del Port Vermell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa