Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Operació policial per desmantellar un punt de venda de drogues a Can Peguera
  • CA

Matí intens d’activitat policial en l’àmbit del tràfic de drogues. Des de les 7 del matí un dipositiu conjunt de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra treballen per desmantellar un punt de venda de drogues al districte de Nou Barris. Concretament, l’operació s’està fent al carrer de Vila-seca, al barri de Can Peguera.

Tot plegat, quan ahir dilluns es desmantellava un punt de venda de drogues al Raval. Alertats pels veïns, els cossos policials van iniciar la investigació, que va concloure amb la detenció d’una persona i la interceptació de substàncies estupefaents. El pis, a més, va poder ser retornat al seu propietari de l’immoble del número 6 del carrer d’en Santcliment. Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, durant la inspecció tres persones que estaven a l’interior de l’habitatge han fugit pel balcó, però la policia les ha localitzat en edificis contigus. Ha estat aleshores quan una d’elles ha caigut quan tractava de fugir i ha hagut de ser traslladada a un centre hospitalari.

A principis de febrer es produïa una altra operació policial a la ciutat de Barcelona per part dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil per desarticular una organització dedicada al tràfic de droga. Els efectius policials van detenir sis persones i van registrar tres habitatges. A més, els agents van requisar diverses quantitats de substàncies estupaents localitzades.

I a finals d’any la Guàrdia Civil va detenir un líder mundial del narcotràfic en una operació als barris del Poble-sec i Sant Antoni. Es tracta d’un dels narcotraficants que més droga mouen a nivell mundial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa