Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquí és on pot haver anat a parar la teva moto si te l’han robat a Barcelona

Si t’han robat la teva moto a Barcelona, podria ser que hagi acabat en un taller clandestí al Creixell (Tarragonès). I és que els Mossos d’Esquadra han pogut desmantellar un taller clandestí en aquesta població on es manipulaven motos sostretes a la capital del país. Tot va començar quan la policia catalana va detenir dilluns passat un home de 32 anys com a presumpte autor de dos robatoris o furts d’ús de vehicles. I en fer les comprovacions pertinents, es va descobrir que la documentació de les motos, una vintena, havia estat falsificada.

Segons un comunicat dels Mossos, l’home tenia un local ubicat a la via Apia del Creixell habilitat com a taller de motocicletes que podrien ser sostretes. I després de fer les investigacions pertinents, es va confirmar. Quan la policia es va presentar al local, es van trobar un persona amb granota de mecànic que manipulava diverses motocicletes en un espai habilitat com a taller. Els va cridar l’atenció el gran nombre de peces i parts de motocicletes que hi havia i van fer comprovacions amb els números de bastidors de dues motos que encara no es trobaven en procés de desmuntatge. I van fer diana, perquè les dues motos constaven com a sostretes durant les darreres setmanes a Barcelona. Per aquest motiu els agents van detenir l’home a qui li constava un antecedent policial per sostracció de motocicletes.

I encara més, en en el lapse de temps entre la detenció i l’entrada judicial per registar amb autorització el taller, va aparèixer estacionada davant del taller clandestí una tercera motocicleta que es va comprovar que havia estat sostreta diumenge passat a Barcelona.

En total, al magatzem hi havia indicis d’una dotzena de motocicletes sostretes, xifra que podria ascendir a les divuit, ja que també es van trobar sis xassís i motors amb el número de bastidor manipulat.

Cementiri de motos robades a Collserola

Tot just fa un any, es van descobrir una vintena d’esquelets de motos tirats en un descampat a tocar de la carretera de l’Arrabassada a Barcelona, el rastre dels robatoris d’aquests vehicles a la ciutat. Segons les investigacions de la policia, els lladres robaven les motos del carrer i després les desmuntaven per vendre-les per peces al mercat negre. Tot el que no podien utilitzar hi van llençar al descampat de Collserola, on es van trobar restes tant d’escúters com de motos de gran cilindrada.

Nou comentari

Comparteix