Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos detinguts en relació al cadàver trobat en un contenidor de l’Eixample
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones que estarien presumptament relacionades amb la trobada d’un cadàver aquest dimarts passat l’Eixample, en concret, un tors d’un home que es trobava a l’interior d’una maleta, dins d’un contenidor. Es tracta de dos homes de 31 i 51 anys, i la detenció es produeix després que els Mossos localitzessin en un domicili de la ciutat diferents indicis que vinculaven el pis amb la possible mort violenta.

Després de passar a disposició judicial, la magistrada ha acordat presó provisional comunicada i sense fiança per a un dels detinguts -de nacionalitat irlandesa- i llibertat provisional per a l’altre, per a qui ningú n’ha demanat l’ingrés a presó. A més, s’han decretat tres mesures cautelars: la retirada del passaport, la prohibició de sortir del territori i compareixences puntuals al jutjat.

D’altra banda, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJCat) ha decretat el secret de les actuacions d’aquesta causa oberta per un delicte d’homicidi.

El cadàver, sense identificar

A hores d’ara encara es desconeix la identitat de les restes humanes que es van trobar dins de la maleta. Tampoc no ha transcendit si s’han localitzat la resta de parts del cos del cadàver, ja que a la maleta només hi havia el tors de l’home. Els fets van passat dimarts passat cap a les 11h del matí, quan al carrer Casanova  un home que buscava ferralla dins del contenidor de rebuig va trobar la maleta. Com que era molt gran, va demanar que els comerciants de la zona l’ajudessin a obrir-la. També hi va intervenir el personal d’una ambulància que passava per la zona. Els comerciants van requerir que els sanitaris confirmessin que era un cos humà, i en fer-ho, es va notificar a la policia.

Després que hi passés la comitiva judicial i es retirés el cadàver, el jutjat d’instrucció 23 de Barcelona, en funcions de guàrdia, va obrir diligències per tal d’investigar la troballa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa