Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos disparen a un home que els ha atacat amb unes tisores de podar
  • CA

Els agents dels Mossos d’Esquadra s’han vist obligats aquest dijous a la tarda a disparar a un home que els ha atacat amb unes tisores de podar. Els fets han passat a prop de l’estació de Sants, quan, segons ha avançat El Caso, un home ha posat en perill la seguretat d’un agent abraonant-s’hi amb aquest objecte. En concret, ha passat a la cruïlla entre els carrers dels Comptes de Bell-lloc i Puiggarí. Tot ha passat després que diverses persones haguessin començat una baralla al carrer, que El Periódico assenyala que s’hauria produït entre diverses persones que dormen habitualment al carrer.

L’atacant, ferit de gravetat

Segons les primeres informacions, l’home que ha atacat l’agent ha rebut un impacte de bala i ha hagut de ser traslladat, ferit molt greu, a un centre mèdic. Ara bé, no es tem per la vida de la persona ferida, que es troba estable dins la gravetat. Sigui com sigui, la policia catalana investigarà ara els fets per tal de determinar les circumstàncies en què s’ha produït el tret.

Un cas similar el 2020

El 21 de novembre de 2020 succeïa un cas similar a Barcelona. Un agent de la Guàrdia Urbana disparava a un sensesostre que duia un ganivet a la mà. L’agent va disparar dues vegades i va ferir a l’abdomen l’agressor, un sensesostre, que va ser traslladat a un centre hospitalari per ser intervingut quirúrgicament.

En un vídeo difós pels mitjans de comunicació aleshores, es podia veure com un home carregava una bossa i es dirigia cap a tres agents que l’apuntaven amb una pistola, sense fer cas de l’ordre d’aturar-se. Dos dels agents retrocedien per deixar espai al sensesostre, però l’altre es mantenia immòbil. El sensesostre va seguir avançant amb el ganivet a la mà i va ser aleshores quan el van disparar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa