Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos aclareixen el valor del rellotge més car robat a Barcelona

Tot comença amb la denúncia d’un turista el passat mes de Juny al barri del Gòtic. La víctima va acudir a una comissaria dels Mossos d’Esquadra per avisar que un lladre li havia tret de la mà un rellotge valorat en 800.000 euros. Tot i que aquest tipus de robatoris són habituals en zones turístiques de la ciutat, les alarmes van saltar perquè es tractava del més car que mai ningú havia denunciat. Ara, segons apunta la policia catalana, han aconseguit trobar el botí i, després de diverses comprovacions, resulta que el preu del rellotge robat és de 43.000 euros.

El cas és força particular, no només per les diferents versions del valor del rellotge, sinó també per com va succeir. La víctima va explicar que el duia a la mà posat quan quatre persones se’l van arrancar de forma violenta quan passejava pel carrer de Lledó, pels voltants la cèntrica Plaça de Sant Jaume. Gràcies a les càmeres de seguretat la plaça, la policia va poder detectar que l’infractor es tractava d’un home de 22 anys i, segons s’ha pogut saber més tard, ja tenia antecedents penals.

Especialistes en rellotges de luxe

No és l’únic rellotge de luxe que aquest individu ha robat. Segons detalla la policia, han detingut un home relacionat amb aquests robatoris. Els agents apunten que els lladres actuaven de forma coordinada: mentre un iniciava el robatori, les altres dues persones controlaven la zona amb un patinet elèctric. Els detinguts també estan relacionats amb robatoris d’altres grans rellotges de gamma alta valorats 30.000 i 36.000 euros.

Més detencions de la policia

Els Mossos d’Esquadra treballen a Barcelona per erradicar al màxim aquest tipus de delictes amb el Pla Tremall. La pressió policial, informa el cos, ha aconseguit reduir els furts en un 22,4% respecte l’any passat i els robatoris violents un 12,5%. La policia també apunta, en un informe, que les detencions s’han augmentat un 17,3% durant els mesos de juliol i agost.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa