Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor una persona en envair les vies de Renfe entre el Clot i Sant Adrià
  • CA

Una persona ha mort aquesta matinada en envair les vies de Renfe entre el tram de Clot-Aragó i Sant Adrià de Besòs. Així ho ha comunicat Renfe, que ha anunciat restriccions de circulació fins que “les autoritats policials retirin el cadàver”. A hores d’ara ni la policia ni l’operació ferroviari han determinat si es tracta d’un accident o si podria tractar-se d’un suïcidi.

Eren les 6.10 del matí quan una “invasió de la zona de vies en un punt no autoritzar per part d’una persona ha provocat la detenció d’un tren al tram Clot-Aragó- Sant Adrià de Besós”. Així ho comunicava Renfe, que ha hagut de suspendre la circulació ferroviària en en aquest trajecte afectant els trens de la línia R1.

Una estona després, els Mossos han autoritzat que el tren pugui continuar fins a Sant Adrià on els viatgers podran seguir el seu desplaçament fins a destinació. Ara mateix, es circula en via única entre Clot i Sant Adrià, informa Renfe.

“Se circula en via única, de manera que es permet donar una freqüència de 4 serveis per entrar a Barcelona. S’està prioritzant aquest sentit, que és el que més demanda mou a primera hora del matí”, especifica l’operador. A les 09.20h, els serveis funeraris han retirat el cadàver, de manera que “s’ha recuperat la circulació per les dues vies al tram Sant Adrià de Besòs – Clot Aragó”.

Tot just fa uns dies, una persona va ser trobada sense vida la zona de les vies de tren entre Vilassar i Premià, i “tot apunta que la causa de la mort ha estat accidental”, van informar fonts dels Mossos d’Esquadra. Renfe recorda en els seus missatges a les estacions el perill que suposa entrar a les vies de tren o accedir a espais restringits per raons de seguretat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Observador a febrer 24, 2022 | 08:00
    Observador febrer 24, 2022 | 08:00
    Si no utilitzeu el sistema japonés ho tenim clar tots plegats. Allà, quan hi ha un atropellament, els operaris arraconen ràpidament les despulles i els trens segueixen circulant. Ah!. I la familia del difunt rep la corresponent factura que paga religiosament. És clar que aixó ho van instituir per a fer front a la plaga dels suicidis, però .....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa