Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un barceloní de 22 anys en un accident de trànsit a Begur
  • CA

Un jove de Barcelona de 22 anys ha mort aquest divendres al matí en un accident de trànsit al terme municipal de Begur (Baix Empordà). Els fets haurien tingut lloc poc abans de les set del matí a la carretera GIV-6535 quan el vehicle que conduïa el jove s’ha sortit de la via i s’ha precipitat per un desnivell.

Els efectius d’emergències han rebut l’avís de l’accident a les 7:26 del matí. Per causes que encara s’estan investigant, el vehicle ha acabat sortint-se de la carretera i ha caigut per un pendent de prop de 150 metres. Com a conseqüència del sinistre, el conductor del cotxe ha perdut la vida.

Les altres dues persones que anaven en el vehicle accidentat han resultat ferides. Un dels ocupants ha estat traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona en estat menys greu i l’altre ha rebut l’alta al mateix moment, ja que només ha patit lesions lleus.

Fins al lloc de l’accident s’hi han desplaçat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, l’helicòpter de rescat del GRAE i també tres patrulles de la Policia Local de Begur, que han col·laborat en el tall de la via afectada en els dos sentits de la marxa. Pel que als serveis mèdics, fins a tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) han acudit per atendre els ferits.

104 morts a Catalunya, 12 a Barcelona

Segons les darreres dades facilitades pel Servei Català de Trànsit (SCT), aquest 2022 ja han mort 104 persones a les carreteres de tot el territori català. Pel que fa a Barcelona, 12 persones ja han perdut la vida per accidents de trànsit aquest any, una xifra que iguala les víctimes mortals registrades durant tot el 2021, però que encara se situa per sota de les dades prèvies a la pandèmia del coronavirus. D’aquesta dotzena de morts registrades a la capital catalana enguany, 11 eren conductors de motocicleta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa