Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un infant en caure pel celobert d’un edifici de l’Eixample
  • CA

Tragèdia en un pis del districte de l’Eixample de Barcelona. Un infant d’uns 7 anys ha mort aquest dilluns al matí en caure pel celobert d’un edifici ubicat al número 118 del carrer Diputació, entre els carrers Viladomat i Comte Borrell, al costat de l’escola Diputació. Fonts dels Mossos d’Esquadra consultades pel TOT Barcelona han confirmat el succés i apunten que s’ha obert una investigació per provar d’esclarir els fets.

Malgrat que certes informacions apuntaven inicialment que la víctima podria ser una nena, fonts policials han confirmat a aquest mitjà que es tracta d’un nen d’uns set anys d’edat. Pel que fa a la nacionalitat, la criatura seria d’origen israelià i estava a la capital catalana de vacances amb la seva família, segons informa l’ACN.

Pis turístic

Segons ha avançat l’Ara, el pis estaria ubicat en una segona planta i seria d’ús turístic. Diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Barcelona han acudit al lloc dels fets, que haurien tingut lloc poc després de les vuit del matí d’aquest dilluns. També s’hi han personat diverses ambulàncies amb efectius del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que no haurien pogut fer res per salvar la vida de l’infant. La família del menor ha estat atesa pel Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB).

Per ara es desconeixen més detalls sobre les causes de l’incident, però tot apunta que es tractaria d’un accident. Segons informa l’ACN, en paral·lel a la investigació policial, els Mossos estan fent tràmits amb el Consolat d’Israel, país d’origen del menor i de la seva família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa