Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un home en caure d’un setè pis mentre reparava un aire condicionat
  • CA

Un home ha mort aquest dimecres a la tarda en precipitar-se des d’un setè pis mentre reparava un aire condicionat en un edifici del districte de Sant Andreu de Barcelona. Segons ha avançat Betevé i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, els fets han tingut lloc sobre dos quarts de sis de la tarda i la policia està investigant les causes que haurien provocat aquesta caiguda des de la setena planta fins al celobert de la finca.

Fonts policials consultades per aquest mitjà apunten que la investigació d’aquest succés va a càrrec de la Guardia Civil. Per ara no han transcendit més detalls al respecte d’aquest incident.

Segon incident en menys d’una setmana

Es dona la circumstància que aquest és el segon incident d’aquestes característiques que té lloc a Barcelona en menys d’una setmana. Un altre home va resultar ferit greu el passat divendres en caure del setè pis d’un edifici al barri de la Vila de Gràcia de Barcelona. Els fets van tenir lloc sobre dos quarts de set de la tarda en un bloc de pisos del passeig de Gràcia, a l’altura del carrer de Bonavista. Per causes que encara s’estan investigant, la víctima va precipitar-se al pati de llums de l’edifici. L’home ferit era un treballador que estava realitzant tasques en aquest bloc de pisos.

Els Mossos d’Esquadra tenen oberta una investigació per provar d’esclarir els fets i les circumstàncies en les quals va produir-se la forta caiguda des del setè pis fins al pati de llums del bloc de pisos. Les primeres indagacions policials, però, apunten que es tractaria d’un accident laboral, ja que en el moment del succés l’home estava treballant en aquest edifici del passeig de Gràcia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa