Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
En llibertat més de la meitat dels lladres detinguts el cap de setmana
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van tancar el passat cap de setmana amb un total de 12 persones arrestades per robatoris amb violència a Barcelona. Després de passar a disposició judicial, però, només quatre dels detinguts a la capital catalana han entrat finalment a presó.

Segons informa Betevé, dos dels lladres violents que han acabat entrant a presó van ser arrestats la matinada del 27 d’agost durant la celebració dels actes de la Festa Major de Sants, quan van ser enxampats robant el telèfon mòbil d’una dona amb violència i intimidació. La mateixa matinada de dissabte també va ser detingut un home que va amenaçar dos turistes amb unes tisores per poder robar-los els diners en efectiu que portaven a sobre. Es dona la circumstància que aquest lladre violent acumulava un total de quinze antecedents i que ja havia estat arrestat aquest mateix any per un altre cas de robatori amb violència, de manera que el jutge ha decidit enviar-lo a presó provisional.

L’última de les detencions que ha acabat amb l’implicat provisionalment entre reixes va tenir lloc el diumenge 28 d’agost. Els fets van tenir lloc al voltant de les tres de la matinada quan un home va ser detingut per robar amb una estrebada una cadena d’or. En aquest cas, segons la informació facilitada pel Mossos d’Esquadra a través de les xarxes socials, el lladre violent enxampat ja havia estat arrestat fa només dues setmanes per un altre cas de robatori semblant.

Pla Tremall

Dispositius com el del passat cap de setmana s’emmarquen en el pla d’acció Tremall, un desplegament especial dels Mossos d’Esquadra que lluita contra la multireincidència en els robatoris violents a la capital catalana. Aquesta iniciativa facilita la ràpida actuació dels agents en els diferents dispositius d’oci nocturn i de prevenció de robatoris de rellotges d’alta gamma que es despleguen de divendres a diumenge en diferents punts de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa