Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Roba en un pis i acaba ferit en llançar-se per la finestra
  • CA

Escena de pel·lícula de sèrie B la que es va viure al barri del Besòs i el Maresme (Sant Martí) aquest dilluns a migdia, és a dir, a plena llum del dia. Un lladre havia entrat en un habitatge per robar, però va ser enxampant in fraganti pel propietari, que tornava a casa sense saber què hi trobaria. El lladre, de 52 anys, va decidir saltar per la finestra per fugir, i naturalment, va quedar ferit.

Queda malferit i el detenen

El veí va aconseguir veure que el delinqüent es refugiava en un altre edifici de la zona i va trucar al 112 per alertar de la situació. Fins allà, es va desplaçar una patrulla dels Mossos i va aconseguir detenir el lladre, que es trobava malferit. L’home segueix detingut en dependències policials en espera de passar a disposició judicial, però se sap que tenia 24 antecedents policials per fets similars a l’intent de robatori.

Els delinqüents reincidents són el principal maldecap de la Guàrdia Urbana i els Mossos a la ciutat, raó per la qual es va activar el pla Tremall, que lluita justament contra aquests delinqüents. A més, a Barcelona aquest estiu s’ha reforçat el servei de la Guàrdia Urbana un 37% més per tal de poder atendre els diversos fronts, als quals se sumen també les violències sexuals.

Tot just aquest dilluns, dispositiu conjunt dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona va permetre arrestar durant el cap de setmana gairebé una quarantena de persones per robatoris violents i tràfic de drogues a la capital catalana. Les detencions van tenir lloc principalment als districtes de Ciutat Vella i Sant Martí.

L’operació policial que va culminar amb un total de 37 detinguts formava part del desplegament especial que els dos cossos estan duent a terme a les zones més conflictives d’oci nocturn d’aquests dos districtes barcelonins. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa