Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Atrapen el lladre que es disfressava per poder robar en hotels de Barcelona
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van arrestar la setmana passada un lladre multireincident que es disfressava per poder robar en hotels de Barcelona. L’home acumulava 27 detencions per fets similars, de les quals 24 van tenir lloc en els darrers sis mesos. Després de passar a disposició judicial, l’implicat ha ingressat a presó com a presumpte autor d’onze robatoris amb força i furts en establiments hotelers de la capital catalana.

Segons la informació facilitada per la policia catalana, l’home detingut accedia a diferents hotels de la ciutat fent-se passar per un dels treballadors de l’establiment o pel repartidor d’una empresa de missatgeria. Un cop a l’interior, el lladre aprofitava l’ocasió per entrar en espais reservats i sostreure diners, ordinadors i altres objectes de valor.

Disfressa

La detenció va tenir lloc el passat 14 de setembre, quan l’implicat va accedir a un concorregut hotel barceloní fent-se passar per un dels treballadors de l’establiment. Després d’aconseguir entrar, l’home va pujar amb ascensor fins a la terrassa, va obrir una porta d’accés prohibit al públic i va accedir a un despatx i magatzem que el personal de manteniment utilitzava per deixar les seves pertinences personals. Al cap d’una estona, el lladre va sortir de l’espai disfressat de treballador d’una empresa de repartiment sense aixecar cap mena de sospita.

Enxampat per les càmeres

Les càmeres de seguretat de l’establiment hoteler van captar tots els moviments de l’home, fet que va permetre als investigadors identificar-lo i detenir-lo hores més tard. L’arrestat, però va cometre un error més, ja que va oblidar-se la seva motxilla a l’hotel. Efectius dels Mossos la van recuperar i van trobar a l’interior diferents objectes sostrets i documents personals de possibles víctimes.

Les gestions del cos policial van permetre relacionar el lladre amb onze altres robatoris de característiques semblants i amb un robatori violent que havia tingut lloc dies abans. En aquest darrer cas, el detingut es va identificar com a policia exhibint una credencial falsa per escorcollar un home i sostreure-li les seves pertinences. L’implicat va amenaçar amb una arma de foc la seva víctima i la va retenir- contra la seva voluntat durant 20 minuts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa