Un grup d’gents de la Policia Nacional han salvat la vida d’un home que s’estava ennuegant en un restaurant de Sant Andreu. Els cinc policies, ha explicat Betevé, es trobaven en el mateix restaurant que la víctima, de 55 anys,.

En un moment donat es van adonar que s’aixecava de la taula i es posava les mans a la gola. Un dels agents va practicar-li la maniobra de Heimlich. Finalment, el policia va poder expulsar el tros de menjar que li estava obstruint les vies respiratòries i li va salvar la vida. L’home finalment no va requerir assistència mèdica perquè va recuperar la respiració.

Justament, aquest cap de setmana dos mossos van salvar també la vida d’una nena d’un any que s’havia empassat un tap d’una ampolla d’aigua a Sant Martí. Els agents li van practicar la maniobra de Heimlich amb rapidesa i van aconseguir que expulsés el tap. Així van anunciar a les xarxes socials, tot felicitat els dos agents per la seva tasca.

Segons va explicar la policia, els fets van passar dijous passat, 13 de gener, cap a les 21.30 hores quan una patrulla d’agents de seguretat ciutadana circulava amb el seu cotxe pel districte de Sant Martí de Barcelona. Un nen els va aturar i va demanar-los ajuda perquè la seva germana s’estava ofegant a casa. Els agents van pujar al pis de la família i van comprovar que la criatura tenia les vies respiratòries completament obstruïdes pel tap d’ampolla. Els mossos van practicar la maniobra de Heimlich a la nena fins que va poder expulsar el tap d’ampolla.

A finals del 2020, els mossos també van salvar la vida d’un nadó a Barcelona. Tot va passar en pocs segons. Dos agents de la unitat de seguretat ciutadana de la comissaria de Sarrià-Sant Gervasi –un d’ells de pràctiques– patrullaven pel voltant dels jutjats quan es van trobar una dona que corria cap a ells creuen la calçada sense mirar tan sols si hi passaven cotxes. La bona samiratana va donar l’avís que hi havia uns pares desesperats perquè el seu nadó estava deixant de respirar.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ja a gener 18, 2022 | 23:25
    Ja gener 18, 2022 | 23:25
    La pn també salva borbons.

Nou comentari

Comparteix