Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una explosió en uns baixos, origen de l’incendi a Poble Sec
  • CA

Vuit dotacions de Bombers de Barcelona han actuat aquest diumenge a la tarda en un edifici del carrer Piquer del Poble Sec on s’ha declarat un incendi. Fonts municipals han confirmat que l’operatiu s’ha desplegat aquesta tarda i que l’incendi s’hauria originat per l’explosió d’unes bateries de càrrega. El foc ha pogut quedar extingit al voltant de les nou de la nit. No hi ha hagut ferits.

Alguns veïns concentrats a la zona han explicat al TOT Barcelona que l’incendi s’hauria generat en uns baixos de l’edifici, on hi hauria una bodega i un magatzem. De l’edifici en sortia una columna de fum que ha generat inquietud entre els veïns de la zona.

Els Bombers al Poble Sec / JAG

Els Bombers han començat ha desplegat la grua per accedir a la part superior de l’edifici. Al lloc també hi havia algunes ambulàncies tot i que no s’ha confirmat cap detall sobre possibles persones ferides.

El fum ha alertat els veïns

Diversos agents cívics, que els diumenges a la tarda s’encarreguen de mantenir l’ordre al carrer de Cabanes quan baixa el públic de festival Brunch in the park, han ajudat els serveis d’emergència a apartar la gent curiosa que es concentrava per les cantonades. Els agents demanaven a la gent que s’apartés perquè poguessin passar equips d’emergència i també per la seva seguretat.

El fum ha alertat molts veïns que s’han arremolinat a l’àrea per intentar esbrinar què havia passat. A aquesta hora moltes persones retornaven de la manifestació de la Diada que ha arrencat justament aquesta tarda a pocs metres d’on s’ha produït l’incendi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa