Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Investiguen si l’incendi de quatre vehicles a Montjuïc va ser provocat
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona està investigant les causes que haurien provocat ahir la crema de tres vehicles i una retroexcavadora que estaven estacionats a la muntanya de Montjuïc. El cos policial ja ha obert les diligències pertinents i per ara no es descarta que l’incendi pogués ser provocat.

El foc es va originar cap al migdia d’aquest dilluns en un dels aparcaments del Viver de Plantes Tres Pins, ubicat al carrer del Migdia de Montjuïc. Els quatre vehicles afectats són part de la flota municipal de Parcs i Jardins i van quedar completament calcinats a causa de les flames, que també van provocar una gran columna de fum que va ser visible des de diferents punts de la capital catalana. L’incendi també va afectar entre 50 i 100 metres quadrats de matolls.

La ràpida intervenció dels efectius dels Bombers de Barcelona van permetre extingir les flames sense que acabessin d’afectar més vehicles o més superfície forestal. Tanmateix, la gran columna de fum que va provocar el foc va aixecar les alarmes entre veïns de diferents barris, que van realitzar un total de 140 trucades als efectius d’emergències per alertar de l’incendi.

Una persona sospitosa

Pel que fa a les causes del foc, la teoria que va ser provocat pren cada cop més força. Segons informa Betevé, diversos testimonis asseguren haver vist una persona sospitosa amb una actitud “força estranya” molt a prop de la clariana on es va originar el foc i només uns minuts abans que comencessin les flames. Aquest individu hauria fugit corrents després del lloc dels fets.

Fonts municipals consultades per aquest mitjà confirmen que la Guàrdia Urbana està investigant el cas i que, com sempre que es produeix un incendi que acaba afectant mobiliari urbà o propietats municipals, no es descarta cap hipòtesi sobre l’origen del foc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa