Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Incendi de matinada en una botiga de mascotes: uns 300 animals morts
  • CA

Tragèdia de matinada en una botiga d’animals de la rambla de Badal a Barcelona. Món Animal, establiment de grans dimensions, s’ha cremat amb uns 300 animals a dins, “rèptils, ocells i peixos, a més d’animalons per alimentar les serps“, tal i com ha avançat el 324.

Com relata el 324m el foc ha començat per causes que es desconeixen, tot i que la principal hipòtesi és que s’hagi produït un curtcircuit a la zona dels terraris.

Segons els testimonis, una part dels veïns de l’edifici han estat evacuats a causa del fum, però posteriorment han pogut tornar als seus domicilis, mentre que altres dels habitants del bloc han quedat tancats a casa. En total, s’han hagut de desplaçar a la rambla de Badal fins a deu dotacions dels Bombers de Barcelona, que no han pogut apagar l’incendi fins les dues de la matinada.

El periodista de TV3 Oriol Freixenet ha publicat el vídeo a les xarxes socials.

També el regidor de Drets Socials i Participació i del districte de Sants-Mointjuïc, Marc Serra, ha fet una piulada lamentant la mort dels animals que hi havia a l’interior de l’establiment.

Tot just fa una setmana, la pastisseria Ideal, ubicada al número 207 del carrer Gran de Gràcia i a més de 100 anys d’història, patia també un incendi de matianda. L’accident es va detectar a les 2.30 hores de la matinada a l’altell de l’establiment, que a causa del fum i la temperatura va acabar afectant tot el local. Malgrat tot, no hi va haver afectació a la resta de pisos de la finca.

La Pastisseria Ideal va néixer sota el nom de Pastelería y Confitería EL IDEAL, de la mà de Miquel Álvarez Bauló i Maria Soanes Mora, els fundadors de la pastisseria i confiteria que va ocupar un dels primers espais que hi havia en aquell moment al carrer Gran de Gràcia. El 1948 es va reformar l’establiment, ampliant l’obertura a l’exterior i es disposen nous aparadors, que encara avui es conserven. A l’interior s’amplia l’espai dedicat a la venda del producte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa