Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos cotxes elèctrics acaben calcinats en un impactant incendi al Poblenou
  • CA

Un espectacular incendi en un pàrquing soterrat barceloní ha acabat amb dos cotxes elèctrics completament calcinats. Els fets han tingut lloc aquest diumenge a la tarda en un edifici d’oficines situat al passatge de Mas de Roda del barri del Poblenou i han requerit l’activació d’un fort dispositiu dels Bombers de Barcelona.

Segons informa Betevé, el foc s’hauria iniciat cap a les quatre de la tarda en un cotxe elèctric aparcat en el pàrquing soterrat aquest edifici d’oficines del Poblenou. Per causes que encara s’estan investigant, l’incendi ha guanyat força i ha acabat afectant un altre vehicle també elèctric que estava aparcat al costat de l’altre.

La intensitat del foc ha provocat que el fum s’expandís ràpidament per tot l’edifici d’oficines del passatge de Mas de Roda, que en aquell precís moment estava completament buit, provocant una gran columna de fum negre que era visible des del carrer. De fet, efectius de la Guàrdia Urbana han hagut de tallar el trànsit del carrer de la Ciutat de Granada.

Extinció i ventilació complicada

En les tasques d’extinció de l’incendi hi han treballat quatre dotacions dels Bombers de Barcelona, que han acudit al lloc dels fets amb tres autobombones, una autoescala, una ambulància, dos vehicles de comandament i un camió d’aire i ventilació. Segons ha informat el cos d’emergències barceloní a través d’una publicació a les xarxes socials, l’extinció completa del foc s’ha pogut certificar poc abans de les vuit del vespre. Una de les tasques que han requerit més esforç per part dels efectius ha estat aconseguir ventilar el pàrquing, ja que en tractar-se d’un espai soterrat no era fàcil treure tot el fum acumulat.

En aquesta mateixa publicació a les xarxes socials, els Bombers de Barcelona han compartit diverses imatges espectaculars de l’estat en el qual han quedat els dos vehicles, que han acabat completament calcinats i amb la seva estructura reduïa pràcticament a l’esquelet del mateix cotxe.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Observador a setembre 26, 2022 | 08:41
    Observador setembre 26, 2022 | 08:41
    Per`no haviem quedat que els cotxes elèctrics eliminaven completament el risc d'incendi?. Una mentida més de l'administració.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa