Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ensurt per l’aparatós incendi en un bloc de pisos de les Corts
  • CA

Un incendi ha encès totes les alarmes aquest divendres en un bloc de pisos del districte barceloní de les Corts. Segons ha avançat la periodista Anna Punsí a través de les xarxes socials i ha pogut confirmar el TOT Barcelona de fonts municipals, el foc s’ha originat a primera hora de la tarda en el primer pis de l’edifici ubicat en el número 173 de la travessera de les Corts i per ara no consta cap persona ferida. Els efectius dels Bombers de Barcelona ja han pogut extingir l’incendi i ara treballen per estabilitzar la situació en el domicili afectat.

L’avís ha tingut lloc poc abans de les dues de la tarda, quan els efectius d’emergències han estat alertats que s’estava produint un incendi en un bloc de pisos del districte de les Corts. En arribar al lloc dels fets, les set dotacions del cos dels Bombers de Barcelona que s’han desplaçat fins a l’edifici del número 173 de la travessera de les Corts han comprovat com el foc afectava un dels habitatges del primer pis de l’immoble. De fet, la columna de fum que provenia del domicili on s’han originat les flames era visible des del carrer, tal com es pot comprovar en el vídeo compartit per la periodista Anna Punsí, i des de diversos punts d’aquest districte de la capital catalana.

Sense ferits ni desallotjament

La ràpida actuació dels efectius del cos d’emergències barceloní han permès extingir el foc en poc més de mitja hora. Fonts municipals han assegurat a aquest mitjà que per ara no consta cap persona que hagi resultat ferida a causa de l’incendi i han detallat que tampoc s’ha hagut de desallotjar els veïns del bloc de pisos afectat. Tampoc ha transcendit més informació respecte a l’estat de l’edifici ni si es pot haver l’estructura es pit haver vist danyada a causa de les flames.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa