Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampen dos homes drogats portant més d’un quilo de marihuana en patinet
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir aquest dissabte al districte de Sant Martí dos homes que transportaven més d’un quilo de marihuana en un patinet elèctric. Els fets van tenir lloc al barri de Provençals del Poblenou i els dos implicats estan acusats d’un delicte contra la salut pública.

Segons la informació facilitada pel cos policial barceloní a través d’una publicació a les xarxes socials, els agents van aturar els dos homes, que circulaven en un mateix patinet elèctric, una activitat que està prohibida per normativa. Els efectius van comprovar com els implicats estaven transportant amb aquest vehicle més d’un quilo de marihuana, a més de diverses quantitats d’altres substàncies estupefaents.

En adonar-se de la droga transportada, els policies van procedir a detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Es dona la circumstància que el conductor del patinet va donar positiu en la prova de drogues a la qual es va sotmetre un cop aturat pels agents de la Guàrdia Urbana.

Tres denúncies per possibles agressions sexuals

La celebració de la nit de Cap d’Any a Barcelona es va saldar amb tres possibles intents d’agressió sexual. Segons ha explicat aquest matí el tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament, Albert Batlle, aquests van ser els fets més destacats que van tenir lloc durant la nit de dissabte i la matinada d’aquest diumenge a la capital catalana.

En unes declaracions recollides per l’ACN, Batlle ha destacat el caràcter “festiu” i “altament cívic” de la celebració tenint en compte el volum important de persones que va decidir donar la benvinguda al nou any en diferents punts de la ciutat. Pel que fa als tres presumptes intents d’agressió sexual, el tinent d’alcalde barceloní només ha detallat que els casos que es van denunciar no haurien tingut lloc a l’interior del perímetre delimitat de l’avinguda de Maria Cristina i que els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa