Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un home roba una furgoneta i desferma el caos a Sant Gervasi
  • CA

Moments de tensió i caos aquest migdia al barri de Sant Gervasi-Galvany. Els Mossos d’Esquadra han detingut un home en una farmàcia del carrer Tuset després d’una persecució de pel·lícula per la zona alta de Barcelona. Fonts dels Mossos d’Esquadra han explicat al TOT Barcelona que l’home havia provocat aldarulls al Centre d’Atenció Primària (CAP) del carrer Numància i en un bar de la zona i després ha fugit en una furgoneta robada.

Segons les primeres informacions, l’home ha entrat en un bar i ha amenaçat diversos clients amb una navalla, no se sap si amb la intenció d’atracar el local. Més tard ha sortit al carrer i ha agredit el conductor de la furgoneta abans de robar-la i emprendre la fugida. Diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana han respost a l’avís d’emergències per localitzar l’individu i finalment ha estat una unitat de la Brigada Mòbil (BRIMO) de la policia catalana qui l’ha localitzat en una farmàcia. El detingut és un home de 38 anys de nacionalitat marroquina amb antecedents per delictes de robatori amb força i contra la salut pública.

Persecució contra direcció

Durant una bona estona, els agents han perseguit l’individu, que conduïa a gran velocitat i no dubtava a anar contra direcció per intentar despistar la policia. Finalment, ha tingut un accident a l’avinguda Diagonal amb diversos cotxes implicats i ha fugit a peu. Els agents de la BRIMO han seguit amb la persecució a peu després de localitzar el cotxe accidentat, apunten fonts policials, i s’han guiat per les indicacions dels vianants per enxampar-lo.

Segons informa la Vanguardia, l’home ha sortit de la farmàcia sense samarreta i cridant. La policia catalana ja informat s’ha entregat després de comprovar que no tenia escapatòria. Diverses ambulàncies han arribat al lloc dels fets per precaució. Ara, els Mossos investiguen el cas per identificar el fugitiu i esclarir les circumstàncies que hi ha darrera aquesta persecució de pel·lícula que, afortunadament, ha acabat amb un bon ensurt i algun ferit de poca consideració.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: J. R. Francesch a desembre 18, 2021 | 23:08
    J. R. Francesch desembre 18, 2021 | 23:08
    Què cony té a veure el barri de St. Gervasi-Galvany amb la Diagonal i el CAP del carrer Numància. Tot és Barcelona, però de geografia urbana no aneu gaire bé. Salut i disculpes si us he molestat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa