Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Assalten un home de 86 anys i el deixen inconscient a casa seva
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos lladres que van assaltar i deixar inconscient un home de 86 anys al seu pis de Sants. Els fets es van produir el passat 25 de novembre, quan la víctima va ser assaltada després de retirar els diners de la seva pensió del banc. Els lladres el van seguir fins a casa seva i van trucar a la porta del seu domicili amb l’excusa que venien a portar una carta certificada per al seu veí. L’home els va obrir la porta, però en aquell moment els lladres van aprofitar per assaltar-lo per darrere i el van deixar inconscient amb la maniobra coneguda com el matalleó. Els arrestats han ingressat a presó.

Segons han explicat els Mossos en un comunicat, els assaltants van fer el mateix amb el fill de la víctima, que també estava al domicili en el moment del robatori. Els lladres no van regirar el pis i únicament es van emportar el sobre de l’entitat financera que contenia els 1.500 euros que la víctima acabava de retirar del banc.

Justament és això el que va portar als investigadors a treballar amb la hipòtesi que els lladres haurien vist com la víctima retirava els diners del banc. Els detinguts són un home de 29 anys, que tenia nombrosos antecedents per robatoris violents a domicilis o a les entrades dels blocs de pisos. L’altre, un home de 50 anys, tenia una ordre de crida i cerca i ingrés a presó. Finalment, es va detenir els dos lladres el passat 9 de febrer a l’Hospitalet de Llobregat i a Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa