Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un home de 63 anys cau a un pou de 25 metres a Horta
  • CA

Ensurt de 25 metres de profunditat. Un home de 63 anys ha caigut a un pou situat al jardí d’una casa al barri d’Horta, al número 62 del carrer de Salses. Els Bombers de Barcelona han rebut l’avís a les 11.38 hores d’aquest dissabte, segons han informat fonts d’aquest cos d’emergències al TOT Barcelona. Les tasques de rescat han finalitzat menys de dues hores després, a les 13.15 hores de la tarda. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat dotacions de la Guàrdia Urbana de Barcelona i també del sistema d’emergències mèdiques (SEM) de la Generalitat de Catalunya. Afortunadament, no es tem per la seva vida, ja que “només tenia contusions”, han informat els bombers, a través d’una piulada a Twitter.

El SEM ha explicat que ha atès in situ a la persona ferida i que més tard ha estat traslladada a l’Hospital Vall d’Hebron. “És el que li correspon per zona”, han indicat fonts de la Generalitat a aquest diari. La consideració de la persona és menys greu, de manera que en cap cas hi ha complicacions derivades de la caiguda de 25 metres que suposin una complicació del quadre clínic de la víctima. Fonts del sistema d’emergències mèdiques, que forma part del departament de Salut de la Generalitat, detallen que la consideració més baixa és lleu, després va la que se li atribueix a aquest home de 63 anys, menys greu, seguit s’anomena greu, posteriorment crític i, finalment, mort.

Pou de 25 metres de profunditat per on ha caigut un home de 63 anys, en una casa del barri d'Horta, el 29 de gener de 2022 / Bombers de Barcelona
Pou de 25 metres de profunditat per on ha caigut un home de 63 anys, en una casa del barri d’Horta, el 29 de gener de 2022 / Bombers de Barcelona

A hores d’ara es desconeixen els motius de l’accident. No se sap si la víctima és la propietària o la llogatera de la casa on es troba aquest pou que està fora de la via pública i, per tant, és particular. Tampoc se sap si la persona ja ha estat donada d’alta o si, d’altra banda, continua ingressada al centre hospitalari Vall d’Hebron, situat al barri de la Teixonera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa