Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Guàrdia Urbana troba 379 persones en festes il·legals a dos locals
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha trobat 379 persones en festes il·legals que es feien a dos locals de la ciutat aquest cap de setmana. A través de les xarxes socials, el cos policial ha explicat els fets. “Aquest cap de setmana patrulles de la Guàrdia Urbana van inspeccionar 2 locals on van detectar excés d’aforament i 211 i 168 persones incomplint les mesures Covid19”, ha piulat, a través de Twitter.

La primera festa dissolta va ser el divendres 21 a les 23.10 hores de la nit, al carrer Mèxic, a tocar de Montjuïc, afirmen fonts policials al TOT Barcelona. Allà s’hi va detectar un excés d’aforament. A més, cal recordar que el límit actualment permès, fins divendres, és d’un màxim de 10 persones concentrades en un mateix espai. A més, la policia va poder constatar que el local es trobava en mal estat. D’igual forma, l’establiment no disposava de permís per dur a terme aquesta activitat.

La segona festa il·legal va ser a la Rambla, el dia 22 a les 00.10 hores. El balanç d’infraccions és múltiple: excés d’aforament, activitat diferent de l’autoritzada, distancia física interpersonal sense complir, celebració d’una festa, incompliment de les mesures sanitàries, com demanar passaport Covid, ús de mascaretes, etc.

“Tot i això, volem agrair a la majoria de la ciutadania que va respectar el compliment d’aquestes mesures”, ha volgut detallar la Urbana. A través del vídeo publicat a les xarxes socials s’observen grans concentracions de persones, molt superiors als límits establers per la Generalitat de Catalunya. A més, bona part de la gent que es trobava a l’interior dels locals no portava la mascareta per frenar l’expansió de la Covid-19.

El balanç de totes dues nits va acabar amb la Urbana dissolent tots dos esdeveniments il·legals i sense autorització per part de cap administració. Es desconeix si les empreses en qüestió han estat sancionades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa