Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Greu accident amb dos ferits a la Ronda Litoral
  • CA

Un greu accident a la Ronda Litoral ha marcat la informació viària aquest dijous al matí a l’àrea metropolitana de Barcelona. Dues persones han resultat ferides quan el cotxe en què viatjaven ha bolcat. Una d’elles hi ha quedat atrapada i l’han hagut de rescatar.

Així ho han explicat fonts dels Bombers de la Generalitat i de Barcelona a l’agència a ACN. Els dos cossos de salvament s’han desplaçat al lloc dels fets per ajudar als ferits. Concretament el cos català hi ha desplaçat 4 dotacions. L’avís del sinistre els ha arribat cap a les 5:47h de la matinada. Un cop els bombers barcelonins han excarcerat al viatger atrapat, els sanitaris d’aquest cos i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) l’han pogut atendre in situ. En vista de la gravetat, se l’ha emportat a l’hospital de Vall d’Hebron.

L’accident ha tingut lloc al tram de la Ronda Litoral pròxim a la incorporació a la carretera C-32, una zona de molt trànsit. La periodista Anna Punsí ha detallat que es tracta del quilòmetre 1,4 en sentit Besòs.

Imatges del cotxe sinistrat

També ha piulat imatges de l’estat en què ha quedat el vehicle: amb el morro completament destrossat. Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana també han participat a l’actuació de rescat i en la normalització del trànsit, ja que l’accident ha generat importants retencions a l’hora punta d’accés matinal a Barcelona.

La vigília, un altre accident

Just el dia abans, aquest dimecres al matí, l’entrada a Barcelona ha registrat un altre accident que ha embussat l’avinguda Diagonal amb llargues cues i trànsit dens als accessos alternatius. En aquest cas es tractava del xoc entre una furgoneta i un camió, que ha provocat 4 ferits. Un d’ells ha estat evacuat a l’hospital Clínic. Un dels vehicles ha quedat també bolcat, tallant la calçada. Els equips d’emergència han hagut d’interrompre la circulació al lateral, a més, per poder tenir un espai on treballar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa