Col·lisió frontal entre dos cotxes al carrer del Segre, al barri de Sant Andreu, que deixen unes imatges impactants sobre l’estat en què han quedat els vehicles després de la col·lisió, que es va produir aquest dissabte. De resultes de l’accident, dues persones van quedar ferides lleus, una de les quals va ser atesa pels sanitaris dels Bombers i l’altra pel SEM, que va traslladar tots dos ferits a l’hospital. La Guàrdia Urbana també va acudir al lloc de l’accident per ajudar en les tasques dels Bombers i dels sanitaris.

Com es pot veure a les imatges, els dos cotxes han quedat totalment destrossats, però per fortuna les víctimes es troben en estat lleu. No ha transcendit res sobre les causes del sinistre. En el que va d’any, han mort 9 persones a Barecelona. Una xifra que afortunadament queda molt lluny de les 88 víctimes mortals del 1990 o de les 59 del 2001. El 2017 és el que va registrar una xifra més baixa, amb un total de 12 persones mortes.

Accident de bus a Sant Antoni

Aquesta setmana, quatre persones van resultar ferides en un espectacular accident entre un autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), dos cotxes i una furgoneta al barri de Sant Antoni. Els fets van tenir lloc cap a les deu de la nit de dimarts a la cruïlla entre els carrers Floridablanca i Rocafort, quan un dels busos articulats dobles de la línia H16 va xocar contra un dels vehicles i va acabar impactant contra diversos cotxes que es trobaven estacionats i també contra una cabina de telèfon.

Aquest accident es produïa només una setmana després que un xoc entre un motorista i un altre autobús de la mateixa línia de TMB deixés onze persones ferides a l’avinguda Paral·lel de Barcelona, a l’alçada del número 167.

Nou comentari

Comparteix