Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ferit greu un home en caure des del setè pis d’un edifici a Gràcia
  • CA

Un home ha resultat ferit greu aquest divendres a la tarda en caure des del setè pis d’un edifici al barri de la Vila de Gràcia de Barcelona. Els fets han tingut lloc sobre dos quarts de set de la tarda en un bloc de pisos del passeig de Gràcia, a l’altura del carrer de Bonavista. Per causes que encara s’estan investigant, la víctima s’ha precipitat al pati de llums de l’edifici. Es dona la circumstància que l’home ferit era un treballador que estava realitzant tasques en aquest bloc de pisos.

Segons ha avançat Betevé i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per provar d’esclarir els fets i les circumstàncies en les quals s’ha produït la forta caiguda des del setè pis fins al pati de llums del bloc de pisos. Les primeres indagacions policials, però, apunten que es tractaria d’un accident laboral, ja que en el moment del succés l’home estava treballant en aquest edifici del passeig de Gràcia.

Traslladat al Clínic en estat greu

La víctima ha estat traslladada pels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en estat greu a l’Hospital Clínic de Barcelona i per ara no han transcendit més detalls sobre el seu estat de salut.

Fort desplegament d’efectius policials i d’emergències

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat aquest divendres a la tarda diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) així com patrulles de la Guàrdia Urbana i equips dels Bombers de Barcelona. La presència de tots aquests efectius ha obligat els membres del cos policial barceloní presents al lloc a tallar al trànsit el passeig de Gràcia durant uns instants. Després de l’evacuació urgent de l’home al centre hospitalari, la policia ha procedit a tornar a obrir el carrer a la circulació habitual dels vehicles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa